„Кемпински” в Банско зарадва деца с увреждания сряда, 16 декември 2015 г.

„Кемпински” в Банско зарадва деца с увреждания сряда, 16 декември 2015 г. | StandartNews.com

И тази година ски хотел №1 на България „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" спази традицията и изпревари Дядо Коледа като зарадва с подаръци децата от местния Дневен център за деца с увреждания „Здравец" по повод предстоящите коледни празници. По-рано тази седмица мениджърският екип на хотела посети центъра, за да изненада 42-те деца и възрастни в неравностойно положение с коледна елха и подаръчни коледни чорапи, пълни с плодове и вкусни сладкиши. Специално за тях готвачите на хотела бяха приготвили и различни плата с апетитни лакомства. Хотелът също така подари и няколко допълнители домакински уреда за дневните нужди на центъра.

Всички заедно украсиха подарената коледна елха, а децата допринесоха за празничната атмосфера с весели коледни песнички. Накрая подариха на генералния мениджър на хотела Карстен Зойберт ръчно изработена от тях коледна украса от шишарки.

„За мен и за целия екип на хотела е изключителна радост да споделим отново коледния дух и да допринесем за празничната атмосфера в центъра", коментира Зойберт. „Това е моето първо посещение при децата и бих искал да им благодаря за прекрасния подарък и за топлото посрещане. За мен беше истинско удоволствие да видя усмихнатите им лица и се радвам, че имахме възможността да се позабавляваме всички заедно. Искренно се надявам, че нашата благотворителна кауза ще вдъхнови и други да се включат в подобни инциативи в подкрепа на хора в неравностойно положение, не само в сезона на коледните чудеса и надеждата, но и през цялата година!".

Екипът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще продължи своя дългосрочен ангажимент в подкрепа на различни инициативи, свързани с Дневен център „Здравец" и ще очаква отново да посрещне децата в края на сезона, когато за поредна година ще организира специално за тях Ден на отворените врати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай