Kaufland България с формула за корпоративно щастие

Стимулираща работна среда и голям социален пакет осигурява на служителите си най-големият ритейлър у нас

Kaufland България с формула за корпоративно щастие | StandartNews.com
  • Стимулираща работна среда и голям социален пакет осигурява на служителите си най-големият ритейлър у нас

Споделени ценности, прозрачна комуникация и възможности за развитие - това са задължителните компоненти на корпоративното щастие. Така формулираха работодателския стил в една от най-големите компании у нас, Kaufland България, Мила Вълковa - старши ръководител „Подбор, работодателска марка, мотивиране и задържане“ и Цветелина Георгиева - старши мениджър „Обучение и развитие“ в Kaufland България, в рамките на общото им участие в кариерния форум „Тук-Там Кошер“ 2022.

Kaufland България предоставя стимулираща работна среда и голям социален пакет на всичките над 6 500 свои служители, с които допринася за допълнително насърчаване и стимулиране на работния процес на всички нива в компанията. Всеки член на екипа на компанията получава и допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна, гъвкаво работно време със заплащане до минута. Служителите могат да се възползват и от над 250 отстъпки за различни продукти и услуги, участие в различни игри с награди, полезни инициативи на различни теми, спортни събития и активности.

„Сред дейностите, с които в Kaufland България се стремим да подсилим усещането за щастие в екипа ни, е да развиваме нашата корпоративна култура в посока създаване на приятелска и позитивна работна атмосфера, добър баланс между професионалния и личен живот, силна лидерска култура, прозрачна и открита комуникация. В процеса ни по подбор са внедрени инструменти, които на съвсем ранен етап ни подпомагат в правилната преценка по отношение на ценностния синхрон с нашите бъдещи колеги. Създаването на отношения на доверие и подкрепа, в които от грешките си учим, е това, което ни помага да се развиваме и ставаме по-добри всеки ден“, коментира Мила Вълкова, старши мениджър „Подбор, работодателска марка, мотивиране и задържане“.

Сред най-атрактивните възможности за професионално развитие служителите на Kaufland България определят възможностите за специализирани тематични обучения. Компанията предлага над 110 обучителни програми, които през 2021 година са посетени от над 6200 членове на екипа.

„В компанията ни има палитра от мениджърски стилове, което ни дава възможност по-лесно да приспособим всички членове на екипа. Също така, благодарение на голям избор от обучения както с външни, така и с вътрешни тренери, имаме възможност да адаптираме и приложим най-новите подходи по отношение на корпоративното щастие, удовлетвореността и развитието на служителите ни. Убедени сме, че щастието на работното място и културата в екипа водят компанията ни към бизнес успехите й“, сподели Цветелина Георгиева, старши мениджър „Обучение и развитие“.

Kaufland България е съмишленик и традиционен участник в събитията на най-голямата общност от българи с опит по света „Тук-Там Кошер“. Веригата бе сред над 100-те български и чуждестранни компании, които представиха своята дейности и кариерни възможности пред повече от 2 000 посетители.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай