Happy стана ресторант на годината в Лондон, омая Великобритания

"Хепи Лондон" e на Пикадили Съркъс още от началото на 2020 година

Happy стана ресторант на годината в Лондон, омая Великобритания | StandartNews.com

Българският хранителен оазис "Хепи" (Happy) стана "Ресторант на годината" в Лондон и ресторант с най-добро обслужване в Англия. Обектът от създадената в България верига победи в конкуренция със световнопризнати институции в бранша като "Новиков", "Гаучо", "Айви", "Гаврош" и много други. 

Лондонският "Хепи" бе номиниран от престижната организация British Restaurant Awards в двете категории сред 13 топ локации за хранене, избран от над 20 000 заведения, колкото са ресторантите в Лондон според последната статистика. Заедно с това "Хепи" в Лондон се състезаваше и с 9-те най-добри ресторанти в цяла Англия в категорията за най-добро обслужване, където бе номиниран сред 123 395 заведения. 

"Хепи Лондон" отваря врати на една от най-престижните локации в Лондон - Пикадили Съркъс, в началото на 2020 година, когато периодът съвпада с пандемията и това прави успеха на новосъздадения ресторант още по-забележителен.

Въпреки предизвикателствата, заведението успява да се наложи на една от най-трудните кулинарни сцени в света и след разхлабването на мерките бързо се превръща в един от най-посещаваните ресторанти в Лондон, където всеки ден могат да се видят опашки от чакащи пред вратите му.

Всички ястия, които се сервират в "Хепи Лондон", се разработват в лабораторията на "Хепи" в България, като единствената разлика е, че се тестват не само от български фокус групи, но и от английски. Голяма част от екипа, който работи в "Хепи Лондон", също е от българи, които спазват изцяло познатия "Хепи" стандарт за обслужване, което е и основната причина да бъде номиниран за най-добър екип в Англия. Според всички тях признанието, което получава ресторантът в Лондон, е признание не само за Нарру, а и за България, защото ясно показва, че можем да се състезаваме и да печелим и на голяма сцена, казват собствениците на заведението.

По повод големия успех на Острова те пуснаха и специално послание към феновете си:

Скъпи клиенти,

Заедно отбелязахме победа – за първи път в историята български ресторант печели световна награда!

Нарру  спечели двете най-престижни награди наведнъж – ние сме  „Най-добър ресторант“ в Лондон и „Ресторант с най-добро обслужване“ в цяла Англия.

Бяхме избрани сред  25 000 заведения в Лондон и 123 450 във Великобритания, но не броят,  а качеството на конкуренцията е това, което има значение.

Нарру победи ресторанти като Айви, който е  икона за лондончани от 1917-та година до днес, международната империя Новиков, легендарният Гаврош с две звезди Мишлен и всички останали. 

Да се качим на една сцена с шеф Новели – четирикратен носител на звезда „Мишлен“, легендата Алдо Зилди и собствениците на най-престижните ресторанти в света е емоция,  която трудно се описва с думи.

Всичко това стана възможно благодарение на вас, нашите клиенти!

Нашата работа беше да стигнем до номинация и да бъдем отличени сред 10-те най-добри, което е професионалната оценка  на британските ресторантьорски награди, но истинското признание за нас са вашите гласове – вие ни избрахте за най-добър ресторант в две категории.

Вие сте тези, които ни мотивирате да ставаме все по-добри всеки ден – тук в България и където и другаде да сме – мястото няма значение, защото нашите Нарру стандарти са едни и същи навсякъде.

Удобна и престижна локация, красив интериор, вкусна храна и обслужване с усмивка – това е формулата на Нарру.

И още нещо много важно – на лондонската сцена, където всички ресторанти са тематични, с една ясно дефинирана кухня – стекхаус, италиански, тайландски, индийски, китайски -  ние избрахме да предлагаме разнообразие от храна, което да дава спокойствие на нашите клиенти, че всеки ще намери това, което обича и компанията заедно ще се чувства добре.

Защото Нарру е не просто заведение за хранене, а социално място, което ни събира около една маса  да споделяме моменти заедно .

Благодарим ви сърдечно, че сме заедно и споделяме тази награда с вас. 

Екипът на Нарру

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай