Сряда,

Ето го новият Експортьор на годината

От: Редактор -
374
Ето го новият Експортьор на годината
A
A
A

Марсфелд Железопътна Логистика АД спечели Голямата награда “Експортьор на годината” за 2020 г., Големият кристален приз й бе връчен от Красимир Киряков, заместник - министър на икономиката

Сайтът на успелите в експортния бизнес exporter.bg връчи за девета поредна година наградите “Експортьор на годината”. При спазване на всички противоепидемични мерки събитието се проведе в централното фоайе на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“.

Класациите на exporter.bg обхващат фирмите от малкия и среден бизнес, защото за сайта е национална кауза, те да бъдат подкрепени. Те са изготвени със съдействието на Националния статистически институт.

Голямата награда за Най-големи приходи от експорт през 2020 г. спечели фирма Марсфелд Железопътна Логистика АД. Компанията получи ценния приз от Красимир Киряков, заместник - министър на икономиката. За девета поредна година Министерството на икономиката бе партньор на събитието.

Наградата за Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2020 г. отиде при Данфос ЕООД. Сергей Цветарски, председател на Националния статистически институт, връчи наградата на Пламен Цветков, управител на компанията.

За седми път тази година exporter.bg даде награда „Експортьор на годината“ за Устойчивост на развитие. Носител на приза стана Джи И Фармасютикълс ООД. Прокуристът на компанията Явор Костов получи приза от Момчил Ройнев, изпълнителен директор на Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) ЕАД.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички