Бизнесът мина на онлайн режим

Бизнесът мина на онлайн режим | StandartNews.com

Комбинацията от уникален дизайн на изградени и добре поддържани корпоративни мрежи, персонализирано отношение, разнообразие от гъвкави мобилни и фиксирани услуги и иновативни апликации са онова, което отличава VIVACOM на пазара и което всъщност бизнесът винаги търси в партньорите си. Естествено, възможността за избор на подходящи пакети с включени минути за разговори и мобилен интернет, както и разнообразието от устройства са допълненията, които правят клиентските предложения на телекома още по-привлекателни. Но в основата на всяко едно дългосрочно партньорство винаги стои личното отношение.

"Днес, за да успееш, трябва да изпревариш бизнес реалността, в която живее клиентът, и да се стремиш да отговориш на всяко негово очакване, преди той сам да го е осъзнал. Винаги се опитваме да погледнем в бъдещето и да предвидим желанията и потребностите, които ще направят успешни партньорите ни", разказва Мирослав Петров, директор "Корпоративни клиенти" на оператора.

От години стремежът на VIVACOM е да бъде основен доставчик и телеком партньор на бизнеса в България. От услугите на оператора се възползват компании с различна дейност и които благодарение на решенията, които използват днес, могат ефективно да управляват бизнеса си онлайн и да бъдат сред челните позиции за сектора си.

BILLA управлява колите си с VIVAFLEET

Във всички служебни автомобили на "Билла България" са монтирани GPS устройства за проследяване и отчитане на скоростта на движение на всяка кола в реално време. Интернет базираната система дава възможност на задаване на маршрути и алармира при отклонения от маршрута.

"Последната иновация, която стартирахме съвсем скоро, е VIVAFLEET. Услугата на VIVACOM ни осигурява пълен контрол и мониторинг на целия автопарк. "Билла България" разполага с над 90 фирмени автомобила, които са в постоянно движение", казва Николай Петров, изпълнителен директор на "Билла България". Компанията е един от клиентите, които използват иновативната платформа за управление на автомобилите си. Отчетите и справките за движението на всеки един от автомобилите в автопарка се генерират автоматично по предварително зададени критерии.

"Радваме се, че растем заедно и че тръгнахме в тази посока преди повече от пет години, когато взехме решение да работим с VIVACOM и да се доверим на най-младия мобилен оператор у нас по това време. "Билла България" има изградена корпоративна мрежа за пренос на данни от VIVACOM, която отговаря на нашите изисквания и ни прави още по-конкурентни на нашия пазар", каза още Петров.

Смартфонът ни казва най-близкия куриер на ЕКОНТ

Смартфонът ни информира за най-близкия куриер на "ЕКОНТ" през мобилното приложение iEcont - "Дистанционно" за куриерски услуги или точно проследяване във всеки един момент къде е пратката ни. Клиентите на VIVACOM и "ЕКОНТ" могат безплатно да изтеглят мобилното приложение iEcont от VIVA Apps Store - собствен хъб за мобилни приложения на телекома. Така всеки, който си поръчва стока по интернет, може в реално време да види къде е пратката му и кога точно ще е при него. Системата има възможност също да локализира къде се намира клиентът и показва най-близкия офис на "ЕКОНТ".
"iEcont определено се наложи сред нашите редовни клиенти и за това има принос VIVA Apps Store, откъдето всеки клиент на VIVACOM може да изтегли безплатно приложението Econt Express и да следи пратките си в реално време. Продължаваме напред и с един изцяло нов проект, който няма аналог в света - Smart Courier. За екипа на "ЕКОНТ Експрес" VIVACOM е не само доставчик на телеком услуги, но и партньор, с който осигуряваме иновативни, комплексни и достъпни решения на нашите клиенти", каза Павел Пенчев, прокурист на "ЕКОНТ Експрес".

Wi-Fi в TOYOTA

TOYOTA изненада клиентите си, като въведе на пазара за първи път предлагането на автомобили с вградена Wi-Fi технология като стандартно оборудване. Инициативата е на българското представителство на марката, а проектът е разработен съвместно с VIVACOM. Така от юни 2013 г. всеки клиент, закупил нов автомобил на японския гигант, има в колата си вградено Wi-Fi решение, специално разработено за kлиентите на TOYOTA. Технологията позволява пътниците да са в Интернет през цялото време, докато се возят. Най-доволни и спокойни са най-малките - децата, които сърфират спокойно на задната седалка на автомобила: "Благодарение на отличното 3G покритие в цялата страна и внедрената Wi-Fi технология, които осъществяват така необходимата днес висококачествена и бърза интернет връзка, клиентите на TOYOTA могат да останат верни на своя начин на живот и на нуждата от интернет мобилност. ТOYOTA / LEXUS България е дългогодишен клиент и партньор на VIVACOM. Водещото в нашето партньорство е иновативността, а oт години ползваме и всички услуги по офисната комуникация от телекома", казва Невена Цекова, директор продажби и маркетинг на компанията.

Мрежата на СИБАНК дело на оператора

СИБАНК е един от първите клиенти на VIVACOM за мобилни услуги и дългогодишен клиент на фиксирани и интернет услуги. Телекомът и банката работят заедно вече повече от девет години. "За нас е важно, че имаме надежден и комплексен доставчик на телеком услуги, които ни дават възможност да надграждаме продуктите си", каза Петър Андронов, мениджър за България на КВС Груп и главен изпълнителен директор на СИБАНК ЕАД.
Банката използва ефективно бизнес решение за провеждане на ежеседмични срещи в осемте региона на страната чрез аудиоконферентна връзка. Посредством "аудиоконференция" всички регионални офиси на банката имат възможност да се включат във виртуална стая, чрез която да общуват свободно. Лесен и достъпен начин за комуникация, който улеснява работния процес независимо от разстоянието.

Албена - курорт №1 на Балканите с безплатен нет

Всеки, избрал да почива в курорта Албена бързо открива, че там има интернет навсякъде - на плажа, в хотела, в парковете и ресторантите. "От няколко години сме партньори с VIVACOM. Спомням си, че ни спечелиха като клиенти заради персоналното внимание и най-пълно отговарящите на специфичните ни нужди допълнителни предложения. Всички гости на комплекса ни имат възможност да ползват безплатен Wi-Fi на цялата му територия, дори и на плажа, благодарение на качествената интернет връзка от VIVACOM", каза Асен Георгиев, зам.-директор "Електронни продажби и информационни технологии" в "Албена" АД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай