Бесни срещу спецправосъдието! Гюров: Закриваме ги още утре!

Спецсъдът и спецпрокуратурата станаха символ на превзетата държава, казва властта

Бесни срещу спецправосъдието! Гюров: Закриваме ги още утре! | StandartNews.com

"Отстояването на интересите на българските граждани са нашата червена линия. Ето защо още утре сме решени да закрием спецправосъдието", се казва в декларация на "Продължаваме Промяната", прочетена от депутата Андрей Гюров от парламентарната трибуна.

"Спецсъдът и спецпрокуратурата станаха символ на превзетата държава. Следват реформа на КПКОНПИ и промени в Закона за обществените поръчки", посочи той.

Според "Продължаваме промяната" червените линии на българското общество включват борба с корупцията на всички нива, рестарт на икономиката, реформа на съдебната система, образованието и здравеопазването, модернизация на армията.

По думите му има контрол при отпускане на средства за пътна поддръжка. "Обръщаме се към всички български граждани, за да напомним защо изобщо влязохме в политиката. Не се отказваме в турбулентни времена, когато срещаме съпротива и саботажи на всяка крачка от пътя си, защото зад нас стоят интересите на българските граждани. Те отказаха да бъдат безобразно крадени и лъгани, да са заложници на корупционни интереси. Българите искат просперираща България", заяви още Гюров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай