Вторият мандат. Там е скрит ключът

Това каза депутатът от ДБ Мартин Димитров

Вторият мандат. Там е скрит ключът | StandartNews.com

"Не е добре да се изпреварват събитията. Нека да видим какво ще стане с първия мандат, макар че то е ясно. Интересен и важен е вторият мандат. В политиката има логика и тя е, че тези, които са спечелили изборите, от тях се очаква да предложат кабинет.

Научил съм се търпеливо да изчаквам, защото изпреварващите коментари не са точни. Това каза депутатът от "Демократична България" Мартин Димитров за "Денят ON AIR".

Не можем да си обясним защо при такава тежка ситуация в държавата "Демократична България" отказват разговори с ГЕРБ.

Това заяви на брифинг в парламента кандидатът за премиер на ГЕРБ Даниел Митов, след като стана ясен отказът на демократите за среща и разговори за правителство.

От своя страна лидерът на СДС Румен Христов добави, че най-малко като членове на ЕНП могат да седнат да преговарят.

Според Димитров, лицемерно е да не се казва истината на хората, защото България е последна по доходи в ЕС, но при положение, че Чехия задмина Испания по ВПБ. "Румъния застига Португалия, а България изостава драматично от Румъния за тези години членство

Някакви хора казват колко страхотни са ГЕРБ и колко добре са управлявали 3 мандата. Не, не е вярно. Заради това идва и настроението към партиите на статуквото", подчерта народният представител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай