ВМРО: Неолиберализмът е извратен

Този модел отдавна се е провалил

ВМРО: Неолиберализмът е извратен | StandartNews.com

Либералният модел се провали. Радикалният ислям трябва да се криминализира в кратки срокове. Строги мерки и контрол - това е начинът да защитим България. Това се казва в позиция на партия ВМРО след снощната атентат срещу синагога в австрийската столица Виена, при която бяха убити трима души, ранени 15.

От партията изтъкнаха, че са били критикувани за краен национализъм относно тезата си, че безразборното пропускане на мигранти и опитите за тяхната интеграция в ЕС са прибързани и недообмислени действия. Даже някои либерални кръгове ни посочиха като фашисти. А какво става днес, питат воеводите по повод атентатите във Виена, Ница.

"Днес държава след държава пада жертва на действията на отрочетата от първата вълна мигранти, които се оказаха гробокопачите на Европа. Атентат след атентат. Дори Виена - културната столица на Европа, която беше пощадена довчера, днес вече е поругана. Преди няколко дни отново в Ница (Франция) беше направено показно покушение",пишат воеводите и питат защо атентатите се превърнаха в ежедневие в европейските градове.

"Здрави и прави мъже на по 18, 19, 20 години, идващи в Европа с една-едничка цел - религиозна инвазия и религиозно надмощие. Меркел и Макрон ги гушкаха и целуваха и се снимаха с тях. А сега водят вербална битка с тероризма. Твърде закъсняло и твърде лицемерно", пишат воеводите.

Т.нар. интеграция на мигрантите в Европа официално се провали. Европа си отгледа поколение псевдоевропейци, което ще я затрие, ако не се предприемат сериозни мерки, категорични са от партията на Каракачанов.

Тук няма място за извратени либерални разбирания за толерантност, мултикултурни ценности и изкривено междурелигиозно разбирателств, категорични са от ВМРО.

В позицията на партията се припомня, че ПГ на "Обединени патриоти" на 26 май 2017 г. входира законопроект за криминализиране на радикалния ислям. Законопроектът мина на първо четене на 6 декември 2017 г. Искането на воеводите е криминализирането на радикалния ислям трябва да намери място в дневния ред на Народното събрание.

.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай