Цветанов: Не се притеснявам за кариерата си

Цветанов: Не се притеснявам за кариерата си | StandartNews.com

Не се притеснявам за кариерата си, защото през целият си съзнателен живот съм правил всичко според закона. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов от Арабанаси. Той коментира наложената му ефективна присъда от Софийски апелативен съд.

„Разбира се, че когато в политиката решиш да отсяваш принципи, да се бориш срещу тежката организирана престъпност, да се бориш срещу това статукво, което 25 години мъчеше и задушаваше България, разбира се, че трябва да си готов да понесеш и тежките удари на всичко това , което се случи през всичките тези години", каза той пред бТВ.

„Това, което обаче е най-силното, е подкрепата, която получавам от цялата страна. Дори и днес, когато имах възможност да присъствам на две мероприятия за Трифон Зарезан, хората просто идват и с пълни очи казват да се държа и да продължавам", коментира още Цветанов.

Аз не мога да повярвам, че един невинен човек може да бъде осъден. Все пак трябва да вярваме в правораздавателната система. Мога да ви уверя, че това което се случва, сам пожелавам да не се случва на никой друг, който се бори за истинските политики, които трябва да доведат до благоденствие и просперитет за България и българските граждани", заключи още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай