Трима от ДСБ се оттеглят

Трима от ДСБ се оттеглят | StandartNews.com

София. „Днес се оттеглям от Националното ръководство на Демократи за силна България (ДСБ). Оставам редови член на Софийската организация". Това обяви в страницата си във Фейсбук Иван Иванов от ДСБ.

„Съхранявам принципите, които съм носил и са ме ръководили през годините, в живота и в политиката. Пожелавам на ръководителите на Демократи за силна България да носят винаги в себе си програмата, заради която влизат в управлението на държавата. Нека не позволят да бъдат поведени по път, който не води към Храма", допълва Иванов.

„Всяко отстъпление от заложените реформи и политики ще има фатални последици за общността от членове, симпатизанти и избиратели на Демократи за силна България, партията, която с толкова вдъхновение създадохме преди 10 години", признава Иванов.

Освен това тъмно сините приеха в нац, ръководство още трима души- Катя Танева от ДСБ Димитровград, Марта Георгиева от ДСБ-София. С тях се попълни бройката на НР тъй като Албена Палпурина, Димитър Бачваров и Иван Иванов го бяха напуснали.

Освен него Албена Палпурина и Димитър Бачваров също напуснаха партиията.

Тъмно сините пък приеха в националното ръководство още трима души- Катя Танева от ДСБ Димитровград, Марта Георгиева от ДСБ-София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай