Тошко Йорданов шамароса "Промяната" заради Хубавата Елена

Притисна Асен Василев с неудобни въпроси

Тошко Йорданов шамароса "Промяната" заради Хубавата Елена | StandartNews.com

Тошко Йорданов шамароса „Промяната” заради хубавата Елена. Причината бе етикетът „Троянски кон“, който хората на Кирил Петков и Асен Василев лепят на партията му „Има такъв народ“.

„Ако Кирил и Асен искат да си играят на цитати от Троянската война, искам само да им напомня как завършва Троянската война. И как гърците всъщност сриват Троя със земята и тя изчезва от лицето на земята. И тук идва другият въпрос - коя го играе Хубавата Елена, кой е Парис и кой е излъганият от любовта на живота си Менелай“, каза Йорданов пред Нова телевизия.

Относно евентуални бъдещи коалиции той коментира: „Нека минат изборите. Да видим дали изобщо може да се състави правителство без ИТН.”.

„Всички говорят срещу нас, защото сме единствените, които показват лицемерието“, категоричен бе Тошко Йорданов.

„ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ играят един и същи танц. Асен и Кирил създадоха в това правителство нов вид корупционни схеми“, посочи той.

 „Асен Василев до вчера разказваше много убедително как никога повече не трябва да купуваме руски газ и как не трябва да се преговоря с „Газпром“. Вчера врътна тялото си и тази част, която му е под гърба, в другата посока“, посочи той. И попита: „За чий интерес той попречи на България да купува руски газ по схемата на италианците, германците и гърците и се набутахме с посредници с 30% нагоре?“.

По думите на Йорданов, би било прекрасно да има едни етични партньори, с които ИТН да може да се коалира след изборите, но за съжаление се налага да се избира между лошото и по-малко лошото. Той не вижда други потенциални партньори за ИТН, освен „Продължаваме промяната“ и БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай