Станишев: Промените трябва да продължат

Станишев: Промените трябва да продължат | StandartNews.com

Плевен. „Ако искаме да променим живота си, това зависи само от нас. Ние започнахме реформите в социалната сфера, помагаме на бизнеса, опитваме се да правим живота по-лек. Зная, че направеното не е достатъчно, но не бива да спираме. Промените трябва да продължат, затова очаквам вашата подкрепа". Това заяви лидерът на левицата Сергей Станишев пред 500 симпатизанти ичленове на БСП в читалище „Н. Й. Вапцаров" в Червен Бряг, предадоха от пресцентъра на партията.

За него те бяха подредили изложба от снимки от всичките му посещения в града. На фона на викове „победа" президентът на ПЕС връчи членските книжки на 15 нови привърженици на лявата идея от различни възрастови групи. 

Освен букетите с цветя жителите на Червен Бряг му бяха подготвили и изненада – портрет от самоукия художник Иван Ангелов – Аблански. „Благодаря много за подаръка, благодаря ви и за топлото посрещане, вярата ви в мен и в БСП е сигурна крачка към победата", заяви Сергей Станишев.

За местния вестник, на изпроводяк Станишев написа послание: „С най - сърдечни пожелания на Червен Бряг за здраве, благоденствие и късмет". По-късно председателят на социалистическата партия се отправи към местното предприятие „Боряна" за производство на мъжка и дамска плетена конфекция. Собственикът на фирмата обясни, че работят над 170 души, като една част от тях са там още след завършване на средното си образование. Станка Тодорова, оператор на плетачна машина, се похвали пред Станишев, че е оплела хиляди униформи за френската, немската полиция, за швейцарските и френски авиолинии.

„Вижте колко здраво е плетивото, показа тя пред Станишев, три години гаранция, че няма да се скъса". Лидерът на социалистите пожела на собственика на фирмата да му върви бизнеса и на работниците да гласуват на 25 май .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай