Слави с остра позиция за Европа и НАТО! Кого нападна

Ние да не би да трябва да се срамуваме, че сме в НАТО и ЕС?

Слави с остра позиция за Европа и НАТО! Кого нападна | StandartNews.com

Нещата са кристално ясни. Ние сме част от НАТО и ЕС и в така създалата се ситуация е нормално, естествено и задължително да бъдем лоялен и предсказуем член на НАТО и ЕС. Иначе, съгласете се - защо сме част от тези съюзи? А да не би да се срамуваме, че сме част от ЕС, основан на базата на ключови ценности като свобода, права на човека, равенство, солидарност, демокрация, върховенство на закона, зачитане на човешкото достойнство?

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Фейсбук по повод руско-украинската криза и признаването на независимостта на Донецката и Луганската народни републики от Москва.

По думите на Трифонов, през последните години България е била управлявана от хора, които са козирували навсякъде и са направили всичко възможно страната ни да не бъде пълноправен, достоен и горд член на ЕС и НАТО.

"Съзнавам, че през последните години България беше управлявана от хора, които козируваха навсякъде и направиха всичко възможно да не бъдем пълноправен, достоен и горд член на тези съюзи. Да потъпкваме тези ценности. Да сме малки и унизени.

Териториалните претенции на Руската федерация към Украйна противоречат на всички международни правила, норми и закони и застрашават европейската сигурност, включително и нашата. И затова е нужен единен и категоричен отговор от страна на всички държави-членки на ЕС и НАТО", категоричен бе лидерът на ИТН.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай