Съхорист на Асен Василев със скок в ГЕРБ. Дончев и Митов заместници

Съхорист на Асен Василев се издига шеместно, представи шеговито Борисов Делян Добрев

Съхорист на Асен Василев със скок в ГЕРБ. Дончев и Митов заместници | StandartNews.com

Томислав Дончев и Даниел Митов са зам.-председатели на ГЕРБ. Това реши националното събрание на партията по предложение на Борисов. Дончев и Митов бяха избрани без нито един глас против, само един делегат са въздържа.

Те обичат народа си и работят за него, каза Борисов. Лидерът на ГЕРБ изказа благодарности на д-р Даниела Дариткова, която вече няма да е в Изпълнителната комисия на ГЕРБ. И представи с много усмивка новия член - Делян Доблев.

Един съхорист на Асен Василев се издига шеметно, каза Борисов. И допълни: „Нали знаете, днес всеки, който е бил в читалище, в хор, в песнопойка се издига шеметно”.

Това в кръга на шегата, Делян Добрев е един блестящ експерт, каза Борисов.В изпълнителната комисия влязоха още кметът на Стара Загора Живко Тодоров, кметът на София - Йорданка Фандъкова, кметът на Бургас - Димитър Николов, бившият шеф на парламента - Цвета Караянчева, бившият кмет на Пловдив - Иван Тотев, бившият социален министър - Деница Сачева , бившият министър на здравеопазването - проф. Костадин Ангелов, бившият министър на културата - Вежди Рашидов, Тодор Тодоров, Тодор Кръстев и Илтер Садъков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай