Скандалът с Петков и земетресението в Царево расте. Нови обвинения

Диана Дамянова с много остър пост във Фейсбук

Скандалът с Петков и земетресението в Царево расте. Нови обвинения | StandartNews.com

Скандалът с великденското посещение на премиера Кирил Петков в Царево расте. Официалното съобщение, пуснато от Министерски съвет в четвъртък, гласеше, че Петков отива на Велика събота в морското градче, за да какви са щетите църквата „Свето Успение Богородично” след последното земетресение. Кметът Георги Лапчев и хората в Царево обаче бяха изумени, защото сеизмична дейност в района не е имало от години. Опозицията веднага яхна скандала като обяви, че премиерът си е измислил заметресение.

Днес в престрелката се включи топ пиарът Даяна Дамянова, ръководител на пресслужбата на НС. Тя реагира остро във фейсбук с пост, озаглавен „Кмет или обикновен лъжец”. „Градчето изглежда като след война. Тротоарите са разбити, а дърветата изсечени. Не можеш в Царево и семки да продаваш, без благословията на негово ръководителство герберския кмет”, написа Дамянова по адрес на Георги Лапчев.

Ето поста на Диана Дамянова във Фейсбук:.

КМЕТ ИЛИ ОБИКНОВЕН ЛЪЖЕЦ

          Нищо не се очаква от кмет -присвоител.

          Градчето изглежда като след война.

          Тротоарите са разбити, а дърветата изсечени.

          Не можеш в Царево и семки да продаваш, без благословията на негово ръководителство герберския кмет.

          Дано скоро да дойдат проверките по горите и тяхното изсичане и по продажбата на дървесина, защото може от кметския трон, директно да замине зад решетките!

          Та този т.н. кмет бил бил кмет от 11 години, но не знаел да имало земетресение, бил бил  питал антуража си от верни крадци - ама и те не били били знаели.

         Всичко е спокойно на територията на ограбеното Царево. Няма разрушения и щети от несъстоялото се заметресение. Е... само малко, ама те не са върху имотите на крадливия кмет, така че спокойно.

За достоверността на всяка дума, изказана от тази герберска креатура, можете да проследите тук, пише още Дамянова и прилага линк от статия в сайта на Нова тв, в която се съобщава за еметресението с магнитуд 5.0, което бе регистрирано на 11 април в района на Черно море на 120 км северозападно от град Зонгулдак, Турция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай