Скандал с гласуването за сертификатите! Не уведомили Възраждане

Умишлено не бях информирана за извънредното заседание, казва адв. Елена Гунчева

Скандал с гласуването за сертификатите! Не уведомили Възраждане | StandartNews.com

Народният представител от "Възраждане" адв. Елена Гунчева се оплака, че умишлено не е била уведомена за заседание на Постоянна комисия по здравеопазване днес, на която се разгледа предложението депутатите да влизат със зелен сертификат в Народното събрание.

Комисията одобри предложението на "Продължаваме промяната" да бъде въведен сертификат за парламента, като се очаква това да стане от 24-и януари.

Ето какво написа Гунчева във фейсбук:

"Умишлено не бях уведомена за извънредното заседание на Постоянна комисия по здравеопазване днес, на която се е разгледало предложението депутатите да влизат със зелен сертификат в Народното събрание. Редовното заседание е насрочено за утре от 15.00 часа, като по никакъв начин не съм уведомена за промяната на датата и часа.

Наглост и безочие, както и пълно незачитане на законите от страна на председателя на комисията, който вече нееднократно се изказа в подкрепа на мерките и срещу Възраждане!

Това ли ви е промяната, слуги на посолството!?! Прозрачност? Поне спазвайте закона! Днес няма да ме уведомите за заседание на комисията, утре ще разпоредите да ни арестуват. Защото се смятате за богоизбрани. Но не сте!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай