Разкритие! Тошко Йорданов каза кога ще има кабинет

И посочи каксво трябва да направят от ПП

Разкритие! Тошко Йорданов каза кога ще има кабинет | StandartNews.com

При желание за разговори, Кирил Петков или ПП да отправят официална покана към ИТН. За това призова председателят на Парламентарната група на партията на Слави Трифонов - Тошко Йорданов.

Той обвини премиера в оставка Кирил Петков, че продължава да се обажда на депутати от ИТН и настоя това да престане, съобщава Dnes.bg.

Според него този подход не бил морален и почтен. Ако искат разговори, има си нормална процедура, каза Йорданов.

Ива Митева се оплака, че името й е замесено. Тя разказа, че е говорила с премиера, като, по негова инициатива, твърди тя, са се разбрали разговорът да остане личен.

„Разбрах, че снощи на коалиционен съвет той е обяснил, че аз ще предвождам група, която ще разговаря с него“, посочи Митева.

„Смятам, че един премиер в една демократична парламентарна република не действа така. Ясно и категорично му казах, в присъствието на колеги народни представители, че ще разговаряме с него тогава, когато те официално ни отправят покана“, коментира тя.

Тя увери, че ИТН е готова за разговори за нов кабинет.

„Ще отидем на разговори, ще излъчим представители. Те знаят нашите условия. Ние сме хората, които най-малко искат избори и ще направим всичко възможно да не стигнем до тях", настоя Митева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай