Радостин Василев избухна! Отровна атака към Слави

Коя е причината за думите му

Радостин Василев избухна! Отровна атака към Слави | StandartNews.com

"Изявяваме готовност да разговаряме по подкрепа на политики, но това в никакъв случай не означава, че бихме подкрепили правителство",

Това заяви депутатът от ПП Радостин Василев;

Невъзможно е и ПП, и ГЕРБ да подкрепят третия мандат с ДБ, ако се даде на тях. В ГЕРБ трябва да се случи голяма чистка на редиците им, каза Василев.

По думите му Бойко Борисов прави интриги между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" и се опитва да вкара последните в "руслото на ГЕРБ".

Според Василев не е чак толкова вероятно, че "Демократична България" ще получат третия мандат, защото президентът ги нарича "войнолюбци". 

Преди 26 години на днешната дата уж се бяхме отървали хора като госпожа Татяна Дончева. Такива динозаври като нея, повече да не се явяват в политиката, отговори Василев на вчерашното тв участие на Дончева, пише novini.bg.

Слави остарява като цървул, намекна Василев, разказвайки за участие на Трифонов при Кеворк Кеворкян, в което е получил подарък кожената обувка.

Тогава Слави написал, че иска да остарява като катедрала, но с "предателството към българския народ и песента за Лена Бориславова, той остарява като подаръка си."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай