Радан Кънев се притесни. Какво видя в управляващата коалиция?

В такава сложна четворна коалиция, аз бих казал, че всеки има такива притеснения

Радан Кънев се притесни. Какво видя в управляващата коалиция? | StandartNews.com

Евродепутат от ЕНП/"Демократична България" Радан Кънев сподели в интервю за БНТ, че също има опасения за оцеляването за по-дълго време на управляващата българия четворна коалиция.

"Кой няма такива притеснения", попита Кънев, след като вчера повторно избраният за председател на "Да, България" Христо Иванов коментира, че има усещането и за предсрочни парламентарни избори.

В такава сложна четворна коалиция, аз бих казал, че всеки има такива притеснения, категоричен е Радан Кънев. Това е сложен политически процес, ние тепърва изграждаме културата на коалиции, допълни той.

Кънев сподели, че самият той няма отговор защо не е стигнал до кандидатура, след като е получил поредица от номинации от партийните членове на "Да, България". Благодаря на всички, които са ме номинирали, заяви той.

Потвърждавам виждането си, че много голямо значение има политиката, която цялото ръководство ще води през този труден мандат, защото ние вече сме парламентарно представена политическа сила и участваме в управлението на страната, допълни Кънев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай