Петков: Заплахите за гонене са двоен стандарт

Петков: Заплахите за гонене са двоен стандарт | StandartNews.com

София. "Ако се тръгне на разправа с Георги Първанов, това означава, че през всичките тези години битката на Сергей Станишев не е била срещу Бойко Борисов, а срещу Първанов. Това би демонстрирало също безпринципност и двоен стандарт". Така бившият МВР шеф Румен Петков коментира възможността той и останалите членове на АБВ да бъдат изключени от БСП.

Според него много от съпартийците му в момента били разочаровани от ръководството на БСП. "Ако не им се даде възможност да гласуват за нещо силно и коректно ляво, техните гласове ще бъдат загубени. По този начин се работи за Борисов", смята Румен Петков. Той очаква, че каузата АБВ ще има доста привърженици в областта и в страната.
Междувременно председателят на организацията на БСП в Плевен Цветко Цветков потвърди, че Румен Петков е напуснал структурата. Бившият вътрешен министър се е преместил в БСП-Белене. Цветков не вижда драма в преместването. АЕЦ "Белене" е кауза и с това действие Петков искал да покаже на колегите, че е дълбоко убеден привърженик и ще работи за нея на всички нива.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай