Петков на учредяването на ПП: Ще си тръгнем от тази игра по-бедни

ПП никога не са взимали решения, които са знаели предварително, че ще се окажат грешни

Петков на учредяването на ПП: Ще си тръгнем от тази игра по-бедни | StandartNews.com

Ще бъдем първите, които ще си тръгнем от тази игра по-бедни, отколкото сме влезли, заяви премиерът Кирил Петков по време на учредяването на партия „Продължаваме промяната“, което се случва на голямо събитие в Пловдив.

Той подчерта, че от ПП никога не са взимали решения, които са знаели предварително, че ще се окажат грешни.

"Влизайки тук, казвайки „здрасти“ на толкова много хора, които познаваме - позитивни, готини, с надежда, смислени, си казваш: Ей, има смисъл от тази работа. Много бързо научихме и с Асен, и с групата около нас е, че сами не можем, няма как да стане само на ентусиазъм, но колкото повече работим заедно, бутаме в една посока, толкова повече промяната започва да се случва. Всички се събуждаме всички залети с най-различни идиотии. Казваш си: Добре, защо сме такива мазохисти“, попита премиерът.

"Сега слагаме формалния вид. Това, което можете да видите наоколо, са толкова много хора с една обща кауза. Промяната изисква доста време, усилия и хора. Не е свързана с изборни цикли", заяви Кирил Петков преди официалното учредяване на партията.

Още преди учредяването Асен Василев потвърди, че той и Кирил Петков ще са съпредседателите на "Продължаваме промяната". Ще има двама съпредседатели без заместници, Изпълнителен съвет, Национален съвет и Общо събрание на членовете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай