Петков и Василев вече направили чудо. Какво е то?

Започнали да обединяват необединяемото

Петков и Василев вече направили чудо. Какво е то? | StandartNews.com

"През тази година ситуацията беше извънредна. Още с протестите и с настъпването на пандемията се усети друг дух в обществото.

Различни сили се притекоха на помощ да излекуват тая рана, която беше ГЕРБ и тяхното управление", каза Ружа Райчева в предаването ''12+3'' в интервю на Петър Волгин.

Такъв анализ направи пред БНР журналистката от "OFF News" Ружа Райчева, кандидат-депутат от "Има такъв народ" за предходния парламент.

По думите ѝ ИТН са били наказани от хората, защото е имало големи очаквания към тях от обществото и от партньорите им, а и самите те (ИТН) са очаквали безусловна подкрепа, което е било грешката им, защото хората са им били поставили условието да постигнат резултати.

Тя определи лидерите на победилата на изборите формация - Кирил Петков и Асен Василев - като много представителни и много добре подготвени. 

"Надявам се на четиригодишен мандат, но може и да не стане така. Трябва да оценим факта, че тези двама думи, колкото и да не са типични за нас, казаха, че България не е бедна и лоша страна, а е много крадена и може да тръгне по друг път.

Видях, че тяхната роля е да обединят необединяемото - Тафров и Вигенин на една маса по темата за Русия", каза тя в коментар на проведените преговори за съставяне на коалиционно управление.

Прогнозата ѝ за бъдещото коалиционно управление на страната е, че няма да има пълен 4-годишен мандат.

Корнелия Нинова и Христо Иванов може и да останат на постовете си, като бъдат преизбрани, смята тя. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай