Опустошително! Депутат от ГЕРБ тушира Кирил Петков

Радомир Чолаков призова превителството да си ходи

Опустошително! Депутат от ГЕРБ тушира Кирил Петков | StandartNews.com

Силен човек от бившата управляваща партия засипа за пореден път с критики настоящия кабинет.

Напрежението в българското общество общество започна през 2020 г. с насаждането и нагнетяването на една истерическа омраза към една политическа партия. Тази омраза се просмука дълбоко във всички политически сили. В резултат на това всеки се обърна срещу всеки. Това, което се случва е разрушително за страната. Загубата на доверие е ясен сигнал за това какво искат българите. Това заяви Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДС в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Колкото по-бързо падне това правителство, толкова ще е по-добре за страната“, обяви той.

„В нашата партия има хора с огромен политически опит. Те знаят какво следва от всяко политическо решение. Във всеки сектор имаме редица от грешни решения, което ще доведе до колапс. Експертите ни са искрено изплашени“, призна Чолаков.

„ГЕРБ е интегриращият фактор в този парламент. Наблюдавайте през следващата седмица, дебатите и гласуванията. В момента ние сме факторът, който крепи парламента“.

„Бежанците са поредният колосален провал на това правителство. То не разбра Директивата за временната закрила, където най-важното е интеграцията. Вместо това правителството ги изолира. Това няма нищо общо с временната закрила и с идеите на ЕС.

„Третото правителство на ГЕРБ остави темата за РС Македония в много силни позиции. Премиерът Кирил Петков явно е давал някакви обещания на външни фактори и сега се опитва да прехвърля вината. Не искам да поемам неговата отговорност, тази горчива чаша, ще си я пие сам. Ако го е страх – да си подаде оставката“, призова Чолаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай