Новият премиер? Горещи новини от ПП

Коментираха дали са го избрали

Новият премиер? Горещи новини от ПП | StandartNews.com

„Нямаме още предложение за министър председател". Това каза в предаването „Денят на живо” на NOVA NEWS Искрен Митев от ПП. Той уточни, че първо трябва да се вземат решенията в зала и да се докаже, че има отговорност, и чак след това ще се говори за кабинета.

"Ако не може да се направи устойчиво мнозинство и да се вземат трудните решения, по-добре да се отиде на предсрочни избори", повтори плановете на партията Митев. В случай, че се стигне до избори, той е категоричен, че парите от Плана за възстановяване и устойчивост няма да се загубят, тъй като изборите ще се проведат бързо. Митев посочи, че 8 от 22-та закона, необходими, за да получим средствата по плана, вече са готови, а миналата седмица са били приети две ратификации.

"Аз смятам, че ако отидем на избори и изкомуникираме правилно промяната, ще сме първа политическа сила”, подчерта Искрен Митев в отговор на въпрос не се ли притесняват от социологията, която ги поставя след ГЕРБ при предстоящ вот.

Препоръката на ЕС за орязване на 15% на потреблението на газа, Митев разчете така: "Нека да видим как да бъдем по-енергийно ефективни, за да имаме по-малко потребление”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай