Вторник,

Националният борд по туризъм и ДПС обсъждат законови промени

От: Рачо Рачев, сн. ДПС -
325
Националният борд по туризъм и ДПС обсъждат законови промени
A
A
A

Законодателни инициативи за решаване на проблемите на туристическия бранш обсъдиха на среща представители на парламентарната група на ДПС и на Националния борд по туризъм, съобщиха от пресцентъра на партията.

В срещата участваха заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов, Адлен Шевкед, заместник-председател на комисията по икономическа политика и иновации, Небие Кабак, член на комисията по туризъм и доц. Петър Чобанов, член на комисията по бюджет и финанси. На разговорите присъстваха Полина Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм, Мартин Захариев, зам.-председател на УС на борда и адвокат Янита Тончева.

Тримата поставиха въпроси, засягащи туристическите организации. Те отбелязаха и дефицитите в закона за туризма и представиха своите предложения за промени в законодателство, както и своите предложения за актуализация на бюджета в сектор туризъм.

Представителите на Националния борд по туризъм изразиха своята подкрепа и готовност за съдействие с експертиза при реализирането на конкретни политики, които биха укрепили бранша.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички