Националният борд по туризъм и ДПС обсъждат законови промени

Разгледани са предложения за актуализация на бюджета в сектор туризъм

Националният борд по туризъм и ДПС обсъждат законови промени | StandartNews.com

Законодателни инициативи за решаване на проблемите на туристическия бранш обсъдиха на среща представители на парламентарната група на ДПС и на Националния борд по туризъм, съобщиха от пресцентъра на партията.

В срещата участваха заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов, Адлен Шевкед, заместник-председател на комисията по икономическа политика и иновации, Небие Кабак, член на комисията по туризъм и доц. Петър Чобанов, член на комисията по бюджет и финанси. На разговорите присъстваха Полина Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм, Мартин Захариев, зам.-председател на УС на борда и адвокат Янита Тончева.

Тримата поставиха въпроси, засягащи туристическите организации. Те отбелязаха и дефицитите в закона за туризма и представиха своите предложения за промени в законодателство, както и своите предложения за актуализация на бюджета в сектор туризъм.

Представителите на Националния борд по туризъм изразиха своята подкрепа и готовност за съдействие с експертиза при реализирането на конкретни политики, които биха укрепили бранша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай