Напрежение. Митев попари Борисов

Депутатът от ПП с остри думи към ГЕРБ

Напрежение. Митев попари Борисов | StandartNews.com

"Огледайте се, времето на Бойко Борисов, в което държавата извиваше ръцете и взимаше по 30% от всякакви бизнеси, свърши и никога повече няма да бъде." Това заяви от парламентарната трибуна като се обърна към Десислава Атанасова от ГЕРБ народният представител от ПГ на „Продължаваме промяната“ Искрен Митев.

„Един лев, който е скрит, няма, г-жо Атанасова, и не мога да разбера защо го търсите там, а не се опитате да се зарадвате, че България най-накрая има позиция в Европейския съюз и може да преговаря за дерогация на неща, на които вие никога нямаше да можете да говорите“, каза още Митев, предава БГНЕС.

По-рано ПГ на ГЕРБ-СДС внесе в деловодството Проект за решение на Народното събрание за определяне на пределни цени на моторните горива. Опозицията предлага решение, с което да се задължи Министерският съвет да въведе механизъм за определяне и прилагане на пределна цена в размер на 2,70 лева за литър на бензин А95, газьол, или дизелово гориво, и природен газ в газообразно състояние – метан. Делян Добрев подчерта, че потребителите надплащат с 1 лев повече за горива и това струва 3,5 милиарда лева на година. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай