Вторник,

Напрежение. Костадинов готви война срещу правителството

От: Агенция Стандарт -
5109
Напрежение. Костадинов готви война срещу правителството
A
A
A

"Това правителство иска война. Щом правителството иска тази война, то ще я получи. Ние, българите ще му я дадем." Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов във встъпителна декларация в началото на новата парламентарна сесия.

"Страната ни не се управлява от българско правителство, а от нещо, което повече напомня екстремистка групировка", посочи Костадинов. "Българското правителство обслужва чужди интереси, а за българските нужди е глухо, сляпо и дълбоко заспало."

"В страната ни над официални и неофициални институции се вее чужд флаг", отбеляза в изявлението си Костадин Костадинов. По думите му в момента чужд флаг стои на сградата на Столичната община, а според българското законодателство чуждите флагове имат своето място в консулствата и посолствата на други държави.

Според Костадинов държавата е "окупирана от чужди войски" и скоро може броят им да се изравни с този на българските, предава "Марица".

"Действията на тези ексремисти и обслужващи чужди национални интереси представители водят държавата и народа ни към гибел. И то гибел не бавна, а стремглава и моментална", смята лидерът на "Възраждане".


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички