Напрежение. БГ милионер даде присъдата за кабинета

Какво очаква Павел Вълнев

Напрежение. БГ милионер даде присъдата за кабинета | StandartNews.com

Павел Вълне в е родом от Доспат. Завършва Икономическия техникум в Смолян, след това Университета за национално и световно стопанство. През 2002 г. заминава заедно с брат си Румен за САЩ на студентска бригада с 300 долара и един сак. Установяват се в Чикаго, където работят като разносвачи на пица, сервитьори, чистачи, шофьори.

22 години по-късно Павел управлява спедиторски бизнес в Чикаго, като притежава над 700 камиона и 2000 ремаркета=

„Аз мисля, че обществото в момента още по-разделено, отколкото беше преди и честно да Ви кажа, много се радвам, че излязох в политиката, защото това усещането, че българската политика е едно кафяво блато, което. Много такова усещането, че щом заемеш определена позиция или си в определена партия, ти вече си крадец, това някак си ме обиждаше ме налично“, коментира политическия си опит Вълнев в „120 минути“.

„Аз, в крайна сметка, не съжалявам, че влязох в политиката, защото пък за една година където се занимавах нали общо взето обиколих България сигурно 3 или 4 пъти научих страшно много неща и видях страшно много неща.

Може би вече не съм толкова доверчив, не съм така да се кажа. Може би малко повече се доверявах на хората и вярваше, че нещата могат да се случат и в същото време нали съм бил прекалено голям оптимист и в момента съм по реалист отколкото оптимист и не мисля, че България отива към добро, не виждам перспектива в момента за България“, каза бизнесменът.

„Ние имаме четворна коалиция, която не работи, ще реалност за структура и състав, че тези партии, чисто като виждания, като начин на мислене, специално се разминават.

Няма как да вземат решение върху основните ми въпроси и аз не виждам перспектива. Най вероятно ще има нови избори на тези нови избори. Евентуално ще влязат нови партии, които ще бъдат и националистически.

По-скоро не виждам в близко бъдеще някакво развитие, може би трябва да мине през още едни избори, след това през още едни избори, за да може да се случи нещо в страната“, смята Вълнев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай