Марияна Николова поиска 2 седмици толеранс

Новият вицепремиер посочи, че нейният приоритет ще са икономиката и демографската политика

Марияна Николова  поиска 2 седмици толеранс | StandartNews.com

Не мога да коментирам „Атака“, излъчена съм от „Обединени патриоти“ и съм избрана от Народното събрание. Това каза новият вицепремиер Марияна Николова на брифинг в Народното събрание, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Тя посочи, че нейният приоритет ще са икономиката и демографската политика. 

„Интерес за мен представляват децата – те са нашето злато. Искам да кажа, че ако ресорът на отговорност е свързан със Държавната агенция за закрила на детето, аз ще искам да ми бъдат представени конкретни мерки“, каза Николова. 

Никога не съм членувала в политическа партия, нито съм била телевизионна водеща, отговори Николова на въпрос дали е работила в телевизия и дали е членувала в НДСВ. 

Попитана дали изборът ѝ за вицепремиер ще укрепи правителството, Николова заяви: „По отношение на кабинета не мога да кажа до момента дали моята длъжност укрепва кабинета, или не“, каза още Николова. 

Вицепремиерът заяви, че тя има подкрепата на кабинета. 

„Считам, че ще има приемственост в последователната политика, която правителството води“, заяви още Николова.

"Ще работя изцяло за повишаване на доходите, но те зависят от икономическата среда. Освен това ще следвам стриктно програмата на кабинета", каза още Николова. 

"Бих искала да получа от медиите 2 седмици тореланс, за да се запозная изцяло с работата на кабинета", допълни Николова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай