Петък,

Мадлен Стоянова е новият председател на жените - социалистки в БСП – София

От: СТАНДАРТ -
203
Мадлен Стоянова е новият председател на жените - социалистки в БСП – София
A
A
A

Обединението на жените социалистки в БСП – София избра за свой председател Мадлен Стоянова. Тя пое поста от Таня Найденова, която бе начело на Обединението от основаването му.

Мадлен Стоянова е учредител на Обединението на жените - социалистки в БСП и член на Националния съвет на Обединението повече от 15 години. Тя е дългогодишен заместник-председател на Районния съвет на БСП – Лозенец.  Била е два мандата член на Националния съвет на БСП, заместник-председател на Общопартийната контролна комисия на партията и председател на Федерацията на младите социалисти в БСП.

На форума присъстваха председателите на Обединението на жените – социалистки в БСП Дора Янкова и на БСП – София Иван Таков.

„Желая на Мадлен преди всичко здраве, за да има сили да продължи и да надгради добрите традиции. Сигурен съм, че заедно ще постигнем много успехи оттук-нататък. Много разчитам на Обединението на жените социалистки в БСП - София за бъдещата ни работа. Моята врата ще бъде винаги отворена за техните предложения и инициативи“, заяви Иван Таков.

Той благодари на Таня Найденова за свършената много добра работа през годините, в които тя беше председател на ОЖС в БСП - София. 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички