Лют скандал Митов - Нинова!Кой отива в Сибир

Двамата взривиха парламента с обвиненията си

Лют скандал Митов - Нинова!Кой отива в Сибир | StandartNews.com

Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с нищо повече. В продължение на 5 години ни прекарахте през огън и вода и издържахме като опозиция и не се предадохме, не се и продадохме, с нищо не можете да ни изненадате вече.

Чували сме още по-силни думи за БСП от тази трибуна. Помните ли, че като управляващи и държащи цялата власт в България, веднъж просто решихте, че трябва да ни изпратите в Сибир? Така лидерът на левицата Корнелия Нинова отговори на нападките на Даниел Митов от ГЕРБ

По-рано от парламентарната трибуна Митов заяви: „Тези, за които гласувахте, връщат бившата комунистическа партия и мрежите на ДС във властта“.

Трябва да кажем,че новото мнозинство се доминира от партия, която ще постига леви цели с десни инструменти. Друга една коалиция твърди, че вече няма ляво и дясно.

Третата партия твърди, че е антисистемна партия, предстои да разберем коя е системата, която ще борят и с какви антисистемни инструменти. Четвъртият елемент е бившата комунистическа партия, която не се е отказала от тоталиратарното си наследство и винаги е обслужвала интересите на бившия репресивен апарат на предишния режим“, заяви Даниел Митов от ГЕРБ на парламентарната трибуна.

По думите на лидерката на социалистите БСП приема своето участие като социален гарант за грижа за хората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай