Костадинов захапа Бойко Рашков, бил обсебен от духа на бивш МВР шеф

Лидерът на Възраждане прогнозира по-малко от 6 месеца живот на парламента

Костадинов захапа Бойко Рашков, бил обсебен от духа на бивш МВР шеф | StandartNews.com

На протести на „Възраждане“ досега никога не е имало провокатори. На протеста на 12 януари се опитаха да се появят двама души и хората, които отговаряха за реда и сигурността на нашият протест, ги предадоха на органите на реда. Единият се оказа, че малко е злоупотребил с алкохол.

Това коментира в студиото на „Лице в лице“ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, след като днес партията организира нов протест срещу зеления сертификат и COVID мерките у нас.

„Протестирахме срещу това, че въпреки приветстваното от нас намерение за поетапно премахване на зеления сертификат, това не се случва с бързите темпове, с които беше въведен. Приветстваме и етапите, но защо те трябва да бъдат толкова раздалечени във времето, има месец. Спокойно това би било да се случи в рамките на 7-10 дни. До 5 март вече зеленият сертификат и всички ограничения, свързани с него, да бъдат изпратени в историята“, заяви той.

Според него миналата седмица е имало директна идеологическа диверсия.

„Излезе министърът на вътрешните работи и обясняваше как се очакват провокации и то от криминално проявени лица. Изпитах дежа вю. Имах чувството, че се е върнал духът на Младен Маринов и е обсебил Бойко Рашков, защото тези приказки ги слушахме през 2020 г.“, каза още Костадинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай