Костадинов отвърна: Има криминални елементи, внедрени във властта

Вътрешният министър Бойко Рашков каза, че криминални лица ще участват в организацията на протеста на "Възраждане"

Костадинов отвърна: Има криминални елементи, внедрени във властта | StandartNews.com

Мащабни протести организира „Възраждане” в сряда, 23 февруари, а властта я е страх, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов пред Нова телевизия. Така той отговори на отправените от вътрешния министър Бойко Рашков обвинения, че криминални лица ще участват в организацията на протеста.

„По същата логика мога да кажа, че има криминални хора, внедрени във властта”, заяви Костадинов.

Според него атаката е политическа. „Просто ги е страх. Това, което чух вчера, едно към едно повтаря реплики на Младен Маринов от 2020 г. Сега с всяко свое действие показват, че това е защитна реакция, защото протестите в сряда ще бъдат много мащабни. Не защото ги организираме ние, а в обществото се натрупва доста гняв срещу липсата на реална промяна”, каза Костадинов.

Той предупреди, че хората са доста изнервени и всичко е възможно. „Може да стане абсолютно всичко, като например хората да откажат да си тръгнат от протеста", допълни Костадинов.

„Народът вече не иска да търпи, аз не искам да търпя. Искам да счупя това управление, искам да го премахна, искам да стане така, че да не ни управляват хора, които се отчитат в чужди посолства, като отидат в метрополията водят със себе си американския посланик. Искам да ни управляват хора, които като кажат нещо, да го изпълняват”, заяви още лидерът на „Възраждане”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай