Костадинов изригна срещу властта, пита кой ще плаща за щетите

В момента се наблюдава разпад на държавността и българска държава фалира морално

Костадинов изригна срещу властта, пита кой ще плаща за щетите | StandartNews.com

От "Възраждане" още на 24 февруари предупредихме, че въвличането на страната ни в блока от санкции срещу Русия ще доведе рано или късно до икономически последици за България, се казва в позиция на партията, изпратена до медиите. В нея се посочва, че България е понесла най-сериозния икономически удар от началото на войната между Русия и Украйна, свързан със спирането на доставките на газ от Русия.

"Въпросът, който ние от „Възраждане“ зададохме на 24 февруари, на който все още няма отговор, е: Кой ще плати последиците и щетите, нанесени на българската икономика и българските предприемачи, и кой ще понесе отговорността  за безумното, некомпетентно и антибългарско управление?", се посочва в позицията.

Според Костадин Костадинов в момента в България се наблюдава разпад на държавността и българска държава фалира морално, идейно, административно и управленски.

От „Възраждане“ смятат, че единственият изход от така създалата се ситуация е оставка на това правителство и нови избори, на които българският народ да отиде като на референдум и да определи дали иска България да бъде свободна и независима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай