Кога кабинетът търси мръсните сделки. Говори Хампарцумян

Така прави всеки, който пада от власт

Кога кабинетът търси мръсните сделки. Говори Хампарцумян | StandartNews.com

Банкерът Левон Хампарцумян коментира съдбата на правителството по Нова тв: 

"Платежен баланс, всички тези неща, трудно можем да кажем финансовата политика колко е успешна, колко е неуспешна. Това е най-трудноразбираемата и доказуема част на управлението. Трудно може да очаквате финасовото управление да е реактивно.

Следваме нещата такива, каквито се случват по света, в Европа и в нашия край на Европа. Ние в един момент разбираме технологията на властта по-добре от тези, които в един момент не са в нея, защото тези, които управляват, мислят само за националния интерес, те нямат други интереси, освен добруването на хората, в момента в който падат от власт, започват да разбират от комисион, откупуване на гласове, от всички видове неясни управленски методи в политиката.

Ако си сменят местата ще бъдат чистички, белички и стремящи се към добруването на хората, а тези, които са паднали от власт ще търсят нечисти сделки, корупционни интереси и т.н. Хората, които ни управляват, трябва да гледат държавнически на това, което правят, но не бива да са по евнухски лишени от персоналния си интерес, който трябва да е подчинен на другия и да не пречи на големите неща, които ги чакаме да свършат." 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай