Неделя,

Кога кабинетът търси мръсните сделки. Говори Хампарцумян

От: Редактор -
5010
Кога кабинетът търси мръсните сделки. Говори Хампарцумян
A
A
A

Банкерът Левон Хампарцумян коментира съдбата на правителството по Нова тв: 

"Платежен баланс, всички тези неща, трудно можем да кажем финансовата политика колко е успешна, колко е неуспешна. Това е най-трудноразбираемата и доказуема част на управлението. Трудно може да очаквате финасовото управление да е реактивно.

Следваме нещата такива, каквито се случват по света, в Европа и в нашия край на Европа. Ние в един момент разбираме технологията на властта по-добре от тези, които в един момент не са в нея, защото тези, които управляват, мислят само за националния интерес, те нямат други интереси, освен добруването на хората, в момента в който падат от власт, започват да разбират от комисион, откупуване на гласове, от всички видове неясни управленски методи в политиката.

Ако си сменят местата ще бъдат чистички, белички и стремящи се към добруването на хората, а тези, които са паднали от власт ще търсят нечисти сделки, корупционни интереси и т.н. Хората, които ни управляват, трябва да гледат държавнически на това, което правят, но не бива да са по евнухски лишени от персоналния си интерес, който трябва да е подчинен на другия и да не пречи на големите неща, които ги чакаме да свършат." 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички