Кога Борисов ще се усмихне? Разкритие на Андрей Райчев

ГЕРБ не целят само падане на правителството

Кога Борисов ще се усмихне? Разкритие на Андрей Райчев | StandartNews.com

"Две неща изглеждаше, че ще съборят правителството - оръжието за Украйна и Македония. И двете изглеждаха непреодолими. Полярни възгледи имаше в коалицията и в населението. Управляващите симулираха две външни политики."  - каза в предаването "Лице в лице" по БТВ социологът Андрей Райчев. 

"ГЕРБ не целят падането на правителството, те целят много повече - излизането си от изолацията. На тях им е все едно дали това правителство ще падне, въпросът е да ги търсят като партньор, да ги търсят за разговори.

За политически обсъждания и сделки. Денят, когато те ще се усмихнат, не е денят, когато ще падне правителството, това ще е денят, когато ще им се обадят по телефона да обсъдят еди кой си въпрос. Те се стремят към излизането от изолация и падането на правителството е средство в това. 

Българите не искат избори, защото искат алтернатива, а единствената алтернатива е Възраждане. Но на голяма част от българите не им харесва рецептата. Въпросът е защо.

Гигантската инфлация, която друса целия свят не се дължи на спрени доставки на жито, това е ковидът. По време на ковида, барабар с всички малоумни правитества на Европа изхарчиха гигантски пари, напечатаха милиони, никой не работи, 60/40 - кой ще го плати това - ние. Ако могат да си купят политическо време, ще си го купят." 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай