Касабов: Без нас идат хората на Божков

Депутатът от НФСБ прогнозира, че ще има ремонт на кабинета

Касабов: Без нас идат хората на Божков | StandartNews.com

Ако си отиде Борисов, ако нас ни няма, кой ще дойде - част от хората на Божков, част от БСП, част от хората на Христо Иванов, пласт комунист, пласт ДПС, пласт соросоид. Това заключение направи в интервю за БНТ депутатът от НФСБ Валентин Касабов.

"Това ли ще бъде правителството? След 5 месеца пари няма да има", категорично заяви Касабов, който критикува хората, организирани от чужди сили или с пари да протестират. Посочи, че има демонстранти, които са интелигенти и протестират разумно, но наблегна на опита да се манипулират протестите.

"Божков е режисьорът, той е човекът с парите. Христо Иванов в един момент се сети, че има един плаж, една къща на Доган. През 2016 г. сме показвали този имот. През това време и Христо Иванов беше министър", припомни Касабов.

Той критикува и президента. Напомни, че името му се споменава в разговорите на Божков с депутата от БСП за България Александър Паунов и журналиста Огнян Стефанов.

"Президентът е изцяло в ръцете на същия този човек в Дубай, на Черепа. Той се изживява като малкия череп. От разговорите разбрахме как се отнася към президента", заяви Касабов.

Той е убеден, че Божков е много близък до БСП, които пък били изцяло вързани през годините от ДПС. Настоя и Корнелия Нинова да каже дали има голям хотел в Гърция чрез приватизацията. Общо взето, Касабов бе категоричен, че основания за оставка няма.

"Аз не съм му фен, но Европа уважава Борисов", каза той.

Депутатът от НФСБ прогнозира, че ще има ремонт на кабинета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай