Каракачанов предупреди какво ни чака, ако пратим оръжие на Украйна

Сравни сегашните управляващи с Георги Димитров

Каракачанов предупреди какво ни чака, ако пратим оръжие на Украйна | StandartNews.com

Българската армия ще бъде неспособна да защитава страната, ако изпълним исканията да предоставим въоръжение на Украйна.

За това предупреди бившият министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в профила си във фейсбук:

"Вчера в Народното събрание беше отворен дебатът трябва ли да дадем военна помощ на Украйна. Тук възникват няколко интересни въпроса. Всъщност какво може да дадем? Ако дадем част от тази техника, която е останала и се ползва от Българската армия, примерно както в началото искаха да дадем самолетите МиГ-29, щурмовият самолет Су-25 или ракетният комплект С-300, това означава да оставим Българската армия без въоръжение и тя да не може да изпълнява своите конституционни задължения.

 Слава Богу, отказаха се от тази глупост", коментира Карачанов.

Чрез профила си той отправи призив към гражданите и упрек към управляващите:

"Уважаеми българи, сегашните управляващи са за малко и като ги гледам бързат да си отидат. Ние ще останем тук. Ние и нашите деца ще плащаме сметката, сметката на техните кредити, които дърпат и харчат, без да знаем как и за какво. Ангажиментите, които поемаме как и за какво поемат. Ще берем и срама, който ще направят с това, че ще отстъпят по темата „Македония“ и ще се наредят до другия национален предател Георги Димитров.

Всичко това означава нещо много просто и ясно. Не слушайте папагалите. Четете повече история, мислете повече като българи и не се връзвайте на аргументите и пропагандата, било то на платените русофили, било то на платените русофоби. Всичко останало е вятър и мъгла!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай