Сряда,

Какъв е акцентът на "Български възход". Говори човек на Янев

От: Агенция Стандарт -
292
Какъв е акцентът на "Български възход". Говори човек на Янев
A
A
A

„Български възход“ е пробългарски проект. Събрали сме се да работим за страната си по честен и открит начин. Надяваме се да играем положителна роля в политическия живот и да сме полезни. Края на май и началото на юни ще има учредително събрание. Ще обединяваме с личен пример, а не с авторитарни прийоми и сила“. Това заяви за "Денят на живо" Ралица Симеонова oт партия „Български възход“.

Според нея всички други обсъждани имена на партията са обединени с обща концепция - обединение около обща кауза. "Влагам в думата "възход" съдържание. Начертава посока напред, на развитие и амбиция. Трябва да имаме големи цели, за да постигаме общите си каузи", обясни тя. И допълни, че акцентът са хората и техните позиция, мнение и доходи, както и върху доверието им към политическите институции.

"Стефан Янев е качествен, стойностен и честен човек. Много съм научила от него в професионален план, той е авторитет. Формацията ни ще бъде отворена към българските граждани, ще държим на смисленото и автентично политическо лидерство. Ще обединяваме с личен пример, а не с авторитарни прийоми и сила", посочи Симеонова. 

Тя смята, че властта е донесла промяна в негативен аспект. 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички