Какъв е акцентът на "Български възход". Говори човек на Янев

Събрали сме се да работим за страната си по честен и открит начин, заяви Ралица Симеонова

Какъв е акцентът на "Български възход". Говори човек на Янев | StandartNews.com

„Български възход“ е пробългарски проект. Събрали сме се да работим за страната си по честен и открит начин. Надяваме се да играем положителна роля в политическия живот и да сме полезни. Края на май и началото на юни ще има учредително събрание. Ще обединяваме с личен пример, а не с авторитарни прийоми и сила“. Това заяви за "Денят на живо" Ралица Симеонова oт партия „Български възход“.

Според нея всички други обсъждани имена на партията са обединени с обща концепция - обединение около обща кауза. "Влагам в думата "възход" съдържание. Начертава посока напред, на развитие и амбиция. Трябва да имаме големи цели, за да постигаме общите си каузи", обясни тя. И допълни, че акцентът са хората и техните позиция, мнение и доходи, както и върху доверието им към политическите институции.

"Стефан Янев е качествен, стойностен и честен човек. Много съм научила от него в професионален план, той е авторитет. Формацията ни ще бъде отворена към българските граждани, ще държим на смисленото и автентично политическо лидерство. Ще обединяваме с личен пример, а не с авторитарни прийоми и сила", посочи Симеонова. 

Тя смята, че властта е донесла промяна в негативен аспект. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай