Иванчева с "розова" партия - "Непослушните"

Събира членска маса пред фейсбук

Иванчева с "розова" партия - "Непослушните" | StandartNews.com

Партия с име като от розова обява, прави осъдената на 20 години затвор за корупция в особено големи размери Десислава Иванчева. Бившата кметица на "Младост" обяви нова си политическа активност във Фейсбук. Партията и ще се казва "Непослушните". И кани в нея, ползвайки заветите на Левски.

ВИЖ ОЩЕ: Нечувано! Осъдената Иванчева с протест срещу Гешев

"Нека това е наше Обединение на гражданите, готови да се борят за чиста и свята република, такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си", патетично обявява осъдената за искане на рекорден подкуп екскметица. В прокламацията си Иванчева обяснява, че основната цел на партията й щяла да бъде "да отстоява истинските интереси на гражданите, да защитава техните права и свободи, да спаси реалната демокрация".

Само преди три дни Иванчева реши да вдига бунт срещу прокурора, който я е закопча и който даде достатъчно доказателства в съда за присъда на първа инстанция. Пак през фейсбук Иванчева тръгна да организира протест срещу зам.-главния прокурор Иван Гешев - заради номинацията му за обвинител № 1. Разбира се, тя моментално събра овациите на (раз)градската десница, която дюдюка с вувузели на тротоара срещу Гешев.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай