Сряда,

Инициативният комитет на Радев: Не се месим на партиите

От: Редакция -
Инициативният комитет на Радев: Не се месим на партиите
A
A
A

Инициативният комитет, издигнал Румен Радев за президент не се намесва във вътрешнопартийни въпроси на никоя парттия и не иска ничии оставки.

Това се казва в официално съобщение на комитета по повод появили се в публичното пространство твърдения и оценки относно дейността му. Ето какво гласи становището:

Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България, включва над 190 души с различна идейно-политическа принадлежност. Всеки член на Инициативния комитет е свободен да изразява лични възгледи и преценки, за които носи своята обществена отговорност.

Категорично заявяваме, че Инициативният комитет не се намесва във вътрешнопартийни въпроси, на която и да било партия в България, в т.ч. не иска ничии оставки. Смятаме, че това са проблеми, които трябва да се решават от членовете на всяка партия.

Единствената цел на Инициативния комитет е подкрепата за Румен Радев и Илияна Йотова за победа на изборите за президент и вицепрезидент на Република България.

Актуална информация и новини можете да откриете на сайта: http://www.radev-yotova.bg

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички