И Дончева изгря. Проговори за новите любовници

Реши да дава указания на всички, включително на Радев

И Дончева изгря. Проговори за новите любовници | StandartNews.com

И лидерката на "Движение 21" Татяна Дончева, която отпадна от 47-ото НС заради прословутата си бележка 500К, се появи веднага, щом замириса на избори. Както винаги "поразяващата уста" българската политика блесна с култов лаф. Този път за любовниците.

"47-ото Народно събрание (НС) показа как може да работи един парламент от любители, които в огромната си част нямат необходимата подготовка и квалификация за тази сложна дейност", коментира лидерката на "Движение 21".

Според нея до това се е стигнало, защото "българският гражданин в желанието си да отрече всичко, което е виждал до момента и да го обвини за всичките си проблеми, търси нещо ново".

"Разбирано наистина по съдържание така - като нещо ново. Това е както хората си търсят нови любовници, само и само да са нови, без значение на какви изисквания за външен вид и качества отговарят. В такива случаи разочарованията са неизбежни", заяви тя пред БНР.

Според лидерката на "Движение 21" кабинетът на Кирил Петков е оставил "няколко много остри въпроса, които само ще се изострят" и трябва да намерят решение: "Цените, горивата, отношенията с източниците на газ, цените на тока. Тези въпроси трябва да бъдат решавани доста експертно".

Тя призовава президентът Румен Радев сериозно да помисли кои ще са министрите в тези ресори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай