Гърневски - машите на президента ни вадят от Европа

Оставам част от коалицията ГЕРБ-СДС

Гърневски - машите на президента ни вадят от Европа | StandartNews.com

"Разбира се, че ще участвам в изборите, защото постиженията на демокрацията са пряко зависими от броя на подадените бюлетини. Всички искаме по-добър живот, повече справедливост, но на изборите обикновено гласуват половината от нас. Колкото повече хора гласуваме, толкова повече демокрация ще постигаме. Ще гласувам преди всичко в качеството си на избирател" Това каза политикът ветеран Спас Гърневски пред Марица.

"Във  времена на тотален хаос и войнствен реваншизъм, който сервира на страната ни погромаджийското  правителство на метежника-президент, решението да застана на страната на  ГЕРБ е силно мотивирано от две  причини.

Първата и най-важна в момента е да се пресекат решително опитите за отклоняване на България от европейския й път на развитие. Втората е да бъде продължено строителството на нова демократична и независима България с размаха, който това направи в последното десетилетие ГЕРБ начело с безспорния си и авторитетен европейски лидер Бойко Борисов.

Избиран съм на доста отговорни постове, каквото съм постигнал - постигнал. За това вчера в лична среща с лидера на ГЕРБ Борисов заявих, че ако бъда предложен за участие в листата за предстоящите избори, ще приема.

На по-младите политици ще дам един скромен съвет: Политиката не е скок във висините с един замах, а дълъг и нелек път, който трябва да извървиш. Участието в нея няма никакъв смисъл, ако по този път не отстояваш кауза, в която си убеден и в която твърдо вярваш. Тя може и трябва да се отстоява независимо от позицията, която ти е определена в съответната листа, и независимо от това дали въобще си в нея", казва още Спас Гърневски.. 

 

 

.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай