ГЕРБ-Велинград откри предизборната си кампания в Световния ден на туризма

ГЕРБ-Велинград откри предизборната си кампания в Световния ден на туризма | StandartNews.com

Предизборната кампания на ГEРБ – Велинград стартира на 27 септември – Световния ден на туризма. „В днешния ден има символика - аз и моят екип сме си поставили за цел Велинград да стане световна туристическа дестинация, не само в посока СПА и балнеотуризъм. Трябва да развием всички видове туризъм, защото на територията на нашата община има място и за ски туризъм, и за селски, семеен и екотуризъм, както и за ловен, културен, фестивален. Сигурен съм, че ще успеем в тази посока и сега ще поставим едно ново начало", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Велинград д-р Костадин Коев
Точно в 11.00 часа / 11 е номерът за Велинград в бюлетината/ представителната група на ПП ГЕРБ потегли от предизборния щаб и премина през централния площад и булевардите „Съединение" и „Ал. Стамболийски".

По инициатива на младежката организация в парка до ж. п. гарата бяха засадени 22 малки акации, а в Боров парк още 7 гледичии. Дръвчетата са общо 29 – колкото е и броя на общинските съветници от листата на ПП ГЕРБ във Велинград. Всеки един от тях засади дръвче, символ на новото начало.

„Велинград трябва да е пълен със зеленина, парковете и градините да се поддържат. Днес създаваме малък парк и поемаме отговорността да го поддържаме. Утре с ваша помощ ще поставим новото начало в управлението на Община Велинград с прозрачност, диалог, професионализъм и отговорни решения", каза д-р Коев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай