Неделя,

Фандъкова: Борисов обеща много работа

От: Failed to load user -
Фандъкова: Борисов обеща много работа
A
A
A

София. Алтернатива на финансовата стабилност няма и не може да има. Това е и моето разбиране на ниво София, на ниво бюджет на Столична община. Това каза Йорданка Фандъкова, кмет на София, в интервю за предаването на ТВ7 „Предаването на Карбовски”.

По думите й не случайно миналата година беше вдигнат кредитният рейтинг на София, защото без реализъм не може да има и конкретни резултати. 

За партийния форум на ГЕРБ днес Фандъкова заяви: „В речта на Борисов стана ясно едно – че той не обещава нищо друго, освен много работа. Не обещава и не може да даде оптимизъм, но иска да говори за реализъм и за прагматизъм. Мисля, че от това имаме нужда – от спокойствие и най-вече от реализъм. Мисля, че и посланието на колегите от ЕНП беше, че ресурсът, с който можем да разполагаме в момента в най-голяма степен, това са безвъзмездните средства от Европейския съюз. Беше дадена висока оценка за начина на усвояване на тези средства, защото това са видими неща, които хората виждат и могат да оценят”, допълни столичният кмет.


Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички