Фандъкова: Борисов обеща много работа

Фандъкова: Борисов обеща много работа | StandartNews.com

София. Алтернатива на финансовата стабилност няма и не може да има. Това е и моето разбиране на ниво София, на ниво бюджет на Столична община. Това каза Йорданка Фандъкова, кмет на София, в интервю за предаването на ТВ7 „Предаването на Карбовски”.

По думите й не случайно миналата година беше вдигнат кредитният рейтинг на София, защото без реализъм не може да има и конкретни резултати. 

За партийния форум на ГЕРБ днес Фандъкова заяви: „В речта на Борисов стана ясно едно – че той не обещава нищо друго, освен много работа. Не обещава и не може да даде оптимизъм, но иска да говори за реализъм и за прагматизъм. Мисля, че от това имаме нужда – от спокойствие и най-вече от реализъм. Мисля, че и посланието на колегите от ЕНП беше, че ресурсът, с който можем да разполагаме в момента в най-голяма степен, това са безвъзмездните средства от Европейския съюз. Беше дадена висока оценка за начина на усвояване на тези средства, защото това са видими неща, които хората виждат и могат да оценят”, допълни столичният кмет.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай