ДАНС са влезли в "Кинтекс", съобщи бившият му шеф Александър Михайлов

Михайлов заявява, че това се случва часове след негово интервю

ДАНС са влезли в "Кинтекс", съобщи бившият му шеф Александър Михайлов | StandartNews.com

Преди минути ДАНС влязоха в Кинтекс. Изземват се документи и информация за плащанията на дружеството във валута. Това написа в профила си във Фейсбук бившият директор на дружеството Александър Михайлов, информира БНТ.

Михайлов заявява, че това се случва часове, след като в телевизионен ефир е разказал "схемата за източване на държавната фирма, която хората на Корнелия Нинова активираха в последните дни". Твърди, че по нея, само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай - фалшив посредник.

"Аз бях уволнен преди 3 месеца, защото отказах да участвам в тези схеми. Вече няма човек, който да не е разбрал истината защо бях неудобен на Корнелия Нинова. Тя ще отговаря на въпросите оттук нататък. Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси съдебна отговорност от нея. Защото тя си назначи бушони в „Кинтекс“, които сега ще изгорят. Неудобните като мен тя се опитва да смаже с изфабрикувани дела и откровени клевети. Всички ние, данъкоплатците в България, платихме 800 000 лева на офшорка в Дубай и още 70 000 лева, за да води държавата дела срещу мен по разпореждане на Корнелия Нинова. Това е наследството от управлението на председателя на БСП", пише Михайлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай