Бойко недоволен, че днес бързо свърши работа

Бойко недоволен, че днес бързо свърши работа  | StandartNews.com

София. „Ето как работим в петък следобед – ден на майстора за БСП, ДПС и „Атака". В 14.00 часа се разпръснаха". Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по повод работата на НС, малко след края на пленарното заседание днес. Той бе едва два дена на работа, но днес започна да негодува, че работното му време е свършило.

„Ние сме тук. Станишев, Местан, Волен Сидеров не го интересува Наказателният кодекс. Сутринта г-н Бисеров излъга, че ние сме дошли, за да гласуваме за отпуска. Точно обратното – искаме да работим", обясни бившият премиер. Едни пленуват някъде, други са за кебапчета и бира на Бузлуджа, „магистрала им направихме до морето, ще хванат следобедното слънце", каза още Борисов, който днес каза от трибуната на НС, че тенът на тялото му е наследствен, а не от препичане на слънце като на други. „Какво нещо е лицемерието, манипулацията", добави Борисов.

Само представители от парламентарната група на ГЕРБ и Мая Манолова успяха да чуят недоволните реплики на Борисов, който обяви, че той и неговата партия ще работят и настояват парламентът да няма лятна ваканция.

„Искахме удължение на работното време. В петък, едва 14.00 часа е, защо не работим? И сряда беше работно време, ама не работихме", обърна се Борисов към Манолова и й обясни, че е работил 15 години, докато други са се подпирали на столовете.

„Явно класната вчера е била много разстроена, че не я повозиха на таксито. Елате да обсъждаме точки, защото е видно, че не им се работи", пошегува се Борисов с червената социалистка.

Както стана ясно от пленарното заседание, лятната ваканция на народните представители остана да бъде гласувана другата седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай