Борисов разпиля държавата! Разгромяващи думи

Какво каза лидерът на ГЕРБ от Бургас

Борисов разпиля държавата! Разгромяващи думи | StandartNews.com

"Без Господ нищо не може да се направи". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборната си обиколка в Бургас. 

"ГЕРБ е изградила и реставрирала стотици църкви, манастири и джамии. И за едните, и за другите, и за католиците в Раковски и на други места", каза още председателят на ГЕРБ.  

"Сутрин като събера хората в централата и ме питат защо не лъжем и ние. Петков обеща 50 млрд. инвестиции. Те не могат да си представят 50 млрд. Това е почти целият бюджет на държавата.

Те лъжат и услужливите медии траят. И като прибавим магистралите, мостовете и тунелите и застанем пред Бургас на неготовото, аз щях да седя всеки ден там и да питам защо не ми пускат пътя до Слънчев бряг. Не ми пляскайте, то е за срам", ядоса се той. 

Вчера гледахме ли Панорама? Ако сте гледали, щяхте да сте разочаровани. Ако бях на мястото на американските ни партньори щях да се притеснявам заради отрочетата си. Бойко Василев гледа Асен Василев и мълчи, вместо да му зададе въпрос.

Защо купуваше на 300 лв. газа? Защо не направи конкурс. А? Що бе хора? Кой така ви уплаши? Не бяхте такива. Ако е Бойко Рашков, срам за нас, ако тоя сатрап може да ви уплаши. В крайна сметка арестува мен, а не вас", разгневи се още Борисов.

Борисов попита защо народът е позволил "Продължаваме промяната" (ПП) да краде от джоба им по 1 лв. на всеки литър нафта. 

"Стана ли ви ясно какво сте си донесли, когато ни изчегъртахте?

Не ви агитирам да гласувате за нас. Ако искате да оцелеем, вие сами трябва да гласувате. Знам как да я изтеглим, да я направим водеща на Балканите, защото такова беше България. 2 г. не е лош сън, той е с огромни последици за всички нас.

Непоправими дори. И тая гняв, защото българите не сме бъзливи. А така ви натиснаха, че вие се уплашихте. Явно не са измислили добре как да го направят, и оцеляхме", заяви той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай