Борисов с тежки думи! Сензационна оферта (ВИДЕО)

Пърпво изевление на лидера на ГЕРБ

Борисов с тежки думи! Сензационна оферта  (ВИДЕО) | StandartNews.com

Дългоочакваното изявление вече е факт. "Правя това, защото стоите пред централата и пред дома ми в Банкя, а в него живеят деца. Това заяви на специална пресконференция от централата на партията лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ЦИК каза, че има 100% преброени протоколи, но снощи се появиха още 11 секции. Затова и не съм говорил досега. Не мога да разбера как от списъка със секциите, като имаш 100%, после се появяват нови 11“, добави той.

„Някои казаха, че е предателство, че говоря меко срещу опонентите, а не агресивно и така намалям процентите на ГЕРБ. Тогава бях искрен и сега съм. Целта на едни избори е да се излъчи правителство. Един път бива, втори път, бива, а сме вече сме на пети път. Единственото, което трябва да излъчи това Народно събрание е правителство, каквато и да е цената“, категоричен бе Борисов.

„Нека ПП си постави условията, нека ги обсъдим и мисля, че това се очаква от отговорни политически партии. В противен случай ние ще направим правителство, виновникът за нестабилността след това, обаче ще бъдат те и тънките им сметки няма да излязат“

Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов. Той предрече, че тогава ПП ще загуби и местните избори.

Според него трябва да има редовно и стабилно правителство в посока Европа.

„Ако иска президентът Радев да участва, ако счита, че има министри, които могат да помогнат, да каже. Прагматичен съм, Радев след мен е с най-много опит, след мен е управлявал той най-дълго с тези правителства.

Нямам разделителни линии, ако мисли, че някой негов човек може да ни помогне, да го прати. Ще говоря и с „Възраждане“. Много висшисти гласуват за тях. Трябва да работим с всички, които българите са избрали. Това е моето предложение. Тези, които не искат, ще останат опозиция“, каза той.

Борисов заяви, че на въпроси няма да отговаря, защото всяка дума в повече би огорчила още повече и би наранила още повече.

След настанала суматоха и шумотевица в залата, Борисов запита мъж кой е, а той се представи от „неудобните медии“.

„Искам да отговоря на неудобната медия значи, за да не кажат, че не съм. Аз имам партньори, ГЕРБ също. Те са от Европа, Америка и демократичния свят и те всички се тревожат, че нямаме редовно правителство, което да поеме отговорност. Не може като държава да продължаваме да дотираме бизнеса. Ковидът замина преди две години, а ние продължаваме.

Има толкова неща, които да се продължат. ПП да кажат кои градове искат, ние няма да издигнем даже кандидат, само да оправим държавата за няколко месеца“, каза Борисов.

Аз съм против импийчмънт на Радев“, категоричен бе той. „Аз влизам депутат, защото ме принудиха да стана. Бил съм много неща. Ще бъда депутат, ще водя лично преговорите с колегите, за да знам кой накрая носи отговорност“, подчерта той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай