Бледи копия на Борисов! Остри думи на Хаджигенов

Този парламент няма как да роди правителство и това беше ясно, каза адвокатът

Бледи копия на Борисов! Остри думи на Хаджигенов | StandartNews.com

"Бойко Борисов казва и прави всичко с единствената цел да оцелее и в днешния ден. ... Той трябва да бъде разследван, съден и в затвора. На политиците в последните 2 години не им стиска да направят това. На единици, на които им стиска, не знаят как да го направят. Единственото нещо, което им хрумна, е да задържат Борисов. Т.е. направиха това, което правеше Борисов, той решаваше кой да бъде арестуван, дали да живее, дали ще има бизнес, имущество и т.н. Те направиха същото нещо и после се чудят защо резултатите са такива. ... Борисов не се превърна в диктатор за един ден. Сегашните бледи копия на Бойко Борисов вдругиден ще бъдат Борисов, т.е. диктатори. Това е ясно отсега. Затова в демократичните и правови държави подобно поведение не се допуска".

Коментара направи пред БНР адвокат Николай Хаджигенов от "Ние идваме".

"Няма как да правиш глупости от типа "Борисов" и да очакваш различен резултат. Просто ПП и ДБ са по-меки и по-образовани", посочи той и добави:

По думите на Хаджигенов това, което наблюдаваме в 48-ото Народно събрание, показва не просто, че политическите формации са се скарали, а че не са в състояние да произведат нещо:

"Този парламент няма как да роди правителство и това беше ясно. ... Българските граждани имат очаквания, но те са твърде завишени за тези политици, те на могат да родят нищо друго, освен това. Ако можеха, щяха да го направят. Те все още са водени от личен и партиен егоизъм и резултатът може да бъде само това, нищо друго!". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай